Slet dine data
Rupa gemmer meget lidt i skyen, og billeder bliver aldrig liggende på Rupas servere i mere end 24 timer. Du kan alligevel til enhver tid slette alt, hvad vi har om din installation. Hvis Apples DeviceCheck kortvarigt er utilgængelig, gemmer vi kun enhedens antal brugte gratis redigeringer (ingen billeder, intet app-ID) i op til 7 dage, indtil Apple bekræfter det.
Hvad der gemmes i skyen
- Billeder, du har sendt til et AI-værktøj i skyen, og deres resultater, kun indtil resultatet er downloadet og aldrig i mere end 24 timer.
- Dit anonyme app-ID og dets indstillingspost (sprog, appversion, dato for samtykke, push-token).
- Korte tekniske poster om dine redigeringer i skyen (uden billeder) og dine antal redigeringer.
- Hvis du har abonneret: forbindelsen mellem dit anonyme ID og dit Rupa Plus-abonnement.
Redigeringer og historik fra værktøjer på enheden gemmes kun på din iPhone, aldrig i skyen.
Mulighed 1: i appen (hurtigst)
- Åbn Rupa, og gå til Indstillinger.
- Tryk på Slet mine data i skyen, og bekræft.
Dette sletter straks posten for dit anonyme ID, alle dine poster om redigeringer i skyen og alle billeder eller resultater, der stadig ligger på vores servere, og fjerner forbindelsen mellem dit abonnement og denne installation. Dine billeder og redigeringer på iPhonen påvirkes ikke.
Mulighed 2: via e-mail
Skriv til dimonzalis@gmail.com med emnet “Slet mine data”. Rupa har ingen konti, så for at vi kan finde dine data, skal du angive det Support-ID, der vises i Rupas Indstillinger. Hvis du ikke længere har appen, men havde et abonnement, så angiv i stedet Apples ordre-ID fra kvitteringsmailen fra App Store. Vi bekræfter sletningen inden for 15 dage.
Godt at vide
- Dit abonnement fortsætter. Sletning af data opsiger ikke Rupa Plus, som administreres af Apple. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Abonnementer på din iPhone for at opsige. Vil du fortsætte med at bruge Plus efter at have slettet dine data, så tryk på Gendan køb i Rupa.
- Gratis redigeringer nulstilles ikke. Antallet af brugte gratis redigeringer i skyen på din iPhone gemmes med Apples DeviceCheck som to bits pr. enhed uden personoplysninger, så sletning af data giver ikke enheden nye gratis redigeringer. Hvis Apple ikke kan nås i det øjeblik, gemmer vi kun dette antal og et enhedstoken fra Apple i op til 7 dage for at gøre gemningen færdig og sletter dem derefter.
- Hvad vi beholder. Poster, der er nødvendige af hensyn til fakturering, skat eller loven (for eksempel Apples transaktionsdata for et abonnement), gemmes kun så længe som påkrævet og er ikke længere knyttet til dit app-ID. Totaler uden ID (for eksempel antallet af redigeringer pr. dag) gemmes til statistik.
- Diagnosticering. Nedbrudsrapporter og brugsstatistik er ikke knyttet til dit app-ID. Google gemmer dem i en begrænset periode i henhold til Firebases indstillinger for opbevaring.
- AI-partnere. Slet mine data i skyen kan ikke fjerne kopier, som vores AI-partnere opbevarer efter deres egne vilkår, for eksempel Google i op til 55 dage ved Ændr med AI for at forhindre misbrug. Vi har endnu ikke kunnet få bekræftet, hvor længe Bria AI opbevarer billeder fra Fjern objekter. Se privatlivspolitikken.
- Sletning af appen fjerner alt, hvad Rupa har gemt på din iPhone. Billeder i skyen slettes alligevel inden for 24 timer; for at fjerne resten skal du bruge Mulighed 1, før du sletter appen, eller Mulighed 2.