Poista tietosi
Rupa säilyttää pilvessä hyvin vähän, eivätkä kuvat koskaan säily Rupan palvelimilla yli 24 tuntia. Voit silti poistaa milloin tahansa kaiken, mitä säilytämme asennuksestasi. Jos Applen DeviceCheck on hetkellisesti poissa käytöstä, säilytämme vain laitteen ilmaisten muokkausten määrän (ei kuvia, ei apin tunnusta) enintään 7 päivää, kunnes Apple vahvistaa sen.
Mitä pilveen tallennetaan
- Pilven tekoälytyökaluun lähettämäsi kuvat ja niiden tulokset, vain siihen asti, kun tulos on ladattu, eikä koskaan yli 24 tuntia.
- Nimetön apin tunnuksesi ja sen asetustiedot (kieli, apin versio, suostumuksen päivämäärä, push-tunnus).
- Lyhyet tekniset tiedot pilvimuokkauksistasi (ilman kuvia) ja muokkausmääräsi.
- Jos olet tilannut: nimettömän tunnuksesi ja Rupa Plus -tilauksesi välinen linkki.
Laitteen työkaluilla tehdyt muokkaukset ja historia tallennetaan vain iPhoneesi, ei koskaan pilveen.
Vaihtoehto 1: apissa (nopein)
- Avaa Rupa ja mene kohtaan Asetukset.
- Napauta Poista pilvitietoni ja vahvista.
Tämä poistaa heti nimettömän tunnuksesi tiedot, kaikki pilvimuokkaustietosi ja palvelimillamme vielä olevat kuvat tai tulokset sekä irrottaa tilauksesi tästä asennuksesta. Tämä ei vaikuta iPhonessasi oleviin kuviin ja muokkauksiin.
Vaihtoehto 2: sähköpostilla
Lähetä sähköpostia osoitteeseen dimonzalis@gmail.com aiheella ”Poista tietoni”. Rupassa ei ole tilejä, joten liitä viestiin tietojesi löytämiseksi Rupan Asetuksissa näkyvä tukitunnus. Jos sinulla ei enää ole appia mutta sinulla oli tilaus, liitä sen sijaan App Storen kuittisähköpostissa oleva Applen tilaustunnus. Vahvistamme poiston 15 päivän kuluessa.
Hyvä tietää
- Tilauksesi jatkuu. Tietojen poistaminen ei peru Rupa Plusia, jota hallinnoi Apple. Peru tilaus iPhonesi kohdassa Asetukset > [nimesi] > Tilaukset. Jos haluat jatkaa Plusin käyttöä tietojen poistamisen jälkeen, napauta Rupassa Palauta ostot.
- Ilmaisia muokkauksia ei nollata. iPhonessasi käytettyjen ilmaisten pilvimuokkausten määrä tallennetaan Applen DeviceCheckiin kahtena bittinä laitetta kohden ilman henkilötietoja, joten tietojen poistaminen ei anna laitteelle uusia ilmaisia muokkauksia. Jos Appleen ei saada yhteyttä sillä hetkellä, säilytämme vain tämän määrän ja Applen laitetunnisteen enintään 7 päivää tallennuksen loppuun viemiseksi ja poistamme ne sitten.
- Mitä säilytämme. Laskutusta, verotusta tai lakia varten tarvittavia tietoja (esimerkiksi tilauksen Apple-tapahtumatiedot) säilytetään vain niin kauan kuin vaaditaan, eikä niitä enää ole liitetty apin tunnukseesi. Tilastoja varten säilytetään kokonaismääriä ilman tunnusta (esimerkiksi muokkausten määrä päivässä).
- Diagnostiikka. Kaatumisraportteja ja käyttötilastoja ei ole liitetty apin tunnukseesi. Google säilyttää niitä rajoitetun ajan Firebasen säilytysasetusten mukaisesti.
- Tekoälykumppanit. Poista pilvitietoni ei voi poistaa kopioita, joita tekoälykumppanimme säilyttävät omien ehtojensa mukaisesti väärinkäytösten estämiseksi, esimerkiksi Google enintään 55 päivää AI-muutoksen osalta. Emme ole vielä saaneet vahvistusta siitä, kuinka kauan Bria AI säilyttää Poista esine -työkalun kuvia. Lisätietoja on tietosuojaselosteessa.
- Apin poistaminen poistaa kaiken, mitä Rupa on tallentanut iPhoneesi. Pilveen lähetetyt kuvat poistetaan joka tapauksessa 24 tunnin kuluessa; poista loput käyttämällä vaihtoehtoa 1 ennen apin poistamista tai vaihtoehtoa 2.